Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Discurs Absolvire Liceu Diriginte

Discurs Absolvire Liceu Diriginte

Trebuie sa fim mandri ca suntem absolventi ai facultatii de stiinte juridice si in curand licentiati in acest domeniu. Astazi este un moment important din viata noastra.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mihaela madina goage, eleva a liceului teoretic axente sever din medias, a sustinut, la festivitatea de absolvire, un discurs care a devenit in scurt timp viral in mediul online. Vă mulţumim pentru că putem comunica deschis, pentru că acceptaţi întrebările noastre copilăreşti la care vă străduiţi să găsiţi răspunsuri şi pentru sprijinul acordat în momentele de impas. Pentru mine este o mare realizare si cred ca si pentru voi.

Gaudeamus Igitur Emoții și Multe Discursuri Un Curs Cat Patru Ani De Liceu La Laurian Foto știri Botoșani Educație Stiri Botosani Ro
vizitati articolul complet aici : https://stiri.botosani.ro/stiri/educatie/gaudeamus-igitur-emotii-si-multe-discursuri-un-curs-cat-patru-ani-de-liceu-la-laurian-foto.html
Ne aflam la finalul a patru ani de facultate, puteti crede ca am ajuns pana aici? Vineri, 17 iunie 2016, a avut loc festivitatea de sfârşit de an şcolar pentru absolvenţii de gimnaziu de la colegiul naţional „andrei mureşanu. Discurs la final de liceu.

Cred că în aceşti ani de liceu aţi învăţat că trebuie să vă ascultaţi inima, că reprezentaţi ceva numai prin ceea ce dăruiţi, că tot ceea ce realizaţi fără o motivare morală nu poate să dăinuiască.

Dragi absolventi, distinsi profesori, stimati parinti si invitati, sunt deosebit de onorat ca ma aflu in aceasta zi speciala, aici, in fata dumneavoastra in postura de decan de an. Ca boboci, am pășit timizi pe poarta imensă a cunoașterii. Discursurile lor au avut părți marcante și inspiraționale pentru orice antreprenor.

O elevă a liceului teoretic axente sever din mediaș, șefă de promoție, a ținut un discurs la festivitatea de absolvire care a devenit rapid viral pe internet, potrivit sibiu100.ro. Nu m`am gândit că într`o zi voi trăi aceste clipe cu atâta intensitate. Urări pentru absolvirea liceului şi facultăţii.

7 D Personalizate Liceu Ideas Liceu Absolvire școală
vizitati articolul complet aici : https://ro.pinterest.com/diplomescolare/d-personalizate-liceu/
Patru discursuri de final de facultate care te vor impresiona. Discurs la final de liceu. Dincolo de orice, e greu de crezut ca o astfel de poveste nu transmite nimic.

Stimaţi profesori, parinti, colegi, distinsi invitati…asa incepe un discurs standard cu aceasta ocazie.

O ceremonie de absolvire este un eveniment in care o personalitate tine un discurs si le spune tututor studentilor. Pentru mine este o mare realizare si cred ca si pentru voi. 🙁 acum, mă gândesc, dacă ei cresc traficul pe toane, cred că merită să găsească aici ceva mai mult decât nimic și zic.

Vă mulţumim pentru că putem comunica deschis, pentru că acceptaţi întrebările noastre copilăreşti la care vă străduiţi să găsiţi răspunsuri şi pentru sprijinul acordat în momentele de impas. Marii antreprenori din statele unite au participat la finalul lunii la festivități de absolvire la universități și licee. Sfaturile unui diriginte către fiii şi fiicele lui didactice:

Ultimul Sunet De Clopoțel Pentru Absolvenții Liceului Iuliu Maniu 2019 Episcopia Greco Catolica Oradea
vizitati articolul complet aici : https://www.egco.ro/2019/05/29/ultimul-sunet-de-clopotel-pentru-absolventii-liceului-iuliu-maniu-2019/
Nu m`am gândit că într`o zi voi trăi aceste clipe cu atâta intensitate. Nu se pierde nimic trăind cu generozitate, cu nobleţe, amabil, hrănind în inimă sinceritatea, dreptatea şi bunăvoinţa. Dincolo de orice, e greu de crezut ca o astfel de poveste nu transmite nimic.

Stimat prezidiu, onorata audienta, stimati colegi.

🙁 acum, mă gândesc, dacă ei cresc traficul pe toane, cred că merită să găsească aici ceva mai mult decât nimic și zic. Azi, cu emoţie , nostalgie , zâmbete ascunse şi lacrimi uşor tremurând printre gene, vom spune rămas bun liceu, rămas bun copilarie. Iar cel mai bun învăţător e viaţa.

Posting Komentar untuk "Discurs Absolvire Liceu Diriginte"