Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Untold 2017 Program Pe Zile

Untold 2017 Program Pe Zile

În 2017 derulo a fost prezent pe scena festivalului neversea unde, în. Untold festival va incepe pentru mine cu club des belugas pe scena the forest amplasata in parcul central.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acest program poate suferi mici modificări în perioada următoare. Partenerii principali ai untold 2017 sunt. Festivalul untold e la câteva săptămâni distanţă, aşa că vin către voi cu două informaţii utile tuturor:

Editia Aniversara Untold Va Avea Invitati Pe Masura Martin Gerrix David Guetta Dimitri Vegas Like Mike Campuscluj Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.campuscluj.ro/evenimente/2930-editia-aniversara-untold-va-avea-invitati-pe-masura-martin-gerrix-david-guetta-dimitri-vegas-like-mike.html
Untold 2018 vine în acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Hardwell, axwell&ingrosso, mø, charli xcx, dillon francis, sven vath, dubfire plus mulți alții. Astrologul daniela simulescu, previziuni pentru toate zodiile.

Programul pe zile și ore al concertelor a fost dezvăluit, din lineup fac parte nume ca afrojack, armin van buuren, faithless, parov stelar și don diablo.

Program concerte, reguli de acces, obiecte interzise şi transport. Aceasta este ziua mea preferată în materie de artiști. Și mai avem programul pe zile și pe ore, ca să ne putem face fiecare câte un my lineup, direct din aplicația untold de android sau ios.

Stirile zilei din social : Programul pe zile la a sasea ediţie electric castle bonţida icona pop new names electricity. Pentru că untold a devenit unul dintre festivalurile lui de suflet, armin.

Ce Trebuie Să știi Dacă Mergi La Untold 2018
vizitati articolul complet aici : https://www.infomusic.ro/2018/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-mergi-la-untold-2018/
Programul în a doua zi. Untold festival va incepe pentru mine cu club des belugas pe scena the forest amplasata in parcul central. Ediția din acest an a festivalului untold vine cu surprize pentru fanii celui mai așteptat eveniment muzical al anului.

Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festivalului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august.

Untold festival se desfaşoară între 4 şi 7 august în cluj, iar noi abia mai. Deci, cu cine mă mai văd untold? Si pentru ca 2017 a adus un nou festival in familia untold, reprezentantii celui mai bun festival din europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la bac merita sa aiba acces gratuit si la neversea, se festivalul ar urma sa dureze trei zile, arata digi 24.

Hardwell, axwell&ingrosso, mø, charli xcx, dillon francis, sven vath, dubfire plus mulți alții. Programul pe zile și ore al concertelor a fost dezvăluit, din lineup fac parte nume ca afrojack, armin van buuren, faithless, parov stelar și don diablo. Si pentru ca 2017 a adus un nou festival in familia untold, reprezentantii celui mai bun festival din europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la bac merita sa aiba acces gratuit si la neversea, se festivalul ar urma sa dureze trei zile, arata digi 24.

Programul Pe Zile și Ore Untold 2017
vizitati articolul complet aici : https://www.bunescu.ro/2017/07/24/programul-pe-zile-si-ore-untold-2017/
Untold 2018 vine în acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Organizatorii spun că acesta nu este programul final și poate suferi modificări. Totodată, fanii lui hardwell se vor bucura să vadă una dintre ultimele reprezentații înainte de retragerea sa.

Programul pe zile la a sasea ediţie electric castle bonţida icona pop new names electricity.

Pentru că untold a devenit unul dintre festivalurile lui de suflet, armin. Aceasta este ziua mea preferată în materie de artiști. Fanii festivalului pot consulta, începând de astăzi, și programul parțial pe zile al festivalului untold.

Posting Komentar untuk "Untold 2017 Program Pe Zile"