Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Registre Obligatorii Pfa 2018

Registre Obligatorii Pfa 2018

Si nu vorbim despre registrele contabile obligatorii gen registrul jurnal, registrul inventar, cartea mare etc. Pfa registre buna ziua, ce registre sunt obligatorii la o pfa nou infiintata, activit.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Unele sunt obligatorii pentru toate pfa iar altele depind de cateva conditii, respectiv existenta sau nu a salariatilor. Alerta maxima pentru pfa sau orice tip de activitati independente prestate. Anaf verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat:

Registrele Contabile Pfa Nu Mai Trebuie Vizate De Catre Anaf Cfnet Codfiscal Net Finante Taxe
vizitati articolul complet aici : https://codfiscal.net/42679/registrele-contabile-pfa-nu-mai-trebuie-vizate-de-catre-anaf-si-alte-modificari
Au fost legiferate modificari importante privind cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii datorate. Un cabinet de cosmetica, inregistrat ca pfa si care a optat pentru norma de venit, are obligatia completarii vreunui registru dintre cele obligatorii pentru contabilitatea in partida simpla? Registrele obligatorii pentru societatile comerciale.

Alerta maxima pentru pfa sau orice tip de activitati independente prestate.

Este obligatoriu pentru firmele platitoare de impozit pe profit. Communication from the commission to the european parliament, the council, the european economic and social. Registrele de contabilitate obligatorii pentru entităţile care conduc.

3 registre obligatorii pentru pfa in 2015. Fiecare activ și element de inventar se trece în registru la valoarea lui de intrare conform documentelor k) cheltuielile reprezentând contribuțiile profesionale obligatorii datorate, potrivit legii, organizațiilor profesionale din care fac parte contribuabilii, în limita a. Si contributiile sociale obligatorii retinute la sursa.

Ghid Pfa 2018
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/document/369133588/Ghid-Pfa-2018
Un cabinet de cosmetica, inregistrat ca pfa si care a optat pentru norma de venit, are obligatia completarii vreunui registru dintre cele obligatorii pentru contabilitatea in partida simpla? Din 2018 se depun doar online 13 declarații. Porumb, grau si miere pentru comercializare, din codul fiscal reiese ca nu se impoziteaza aceste produse, in special daca le comercializez la persoane fizice, ce credeti?

Serveúte ca document contabil obligatoriu de înregistrare a rezultatelor inventarierii elementelor de activ úi de multumesc, am inteles ca tot ce e registru iptr pfa inainte de 2015 trebuia dus la anaf sa inregistreze.

By teofil gavril on 30/03/2017. Registrele obligatorii pentru societatile comerciale. Pfa registre buna ziua, ce registre sunt obligatorii la o pfa nou infiintata, activit.

Registru de evidenta fiscala norme de venit. Si contributiile sociale obligatorii retinute la sursa. Salvaresalvați ghid pfa 2018 pentru mai târziu.

Pfa Vs Srl Alegere Documentata Adeco Advisory Development Consultancy Services
vizitati articolul complet aici : https://www.adecoadvisory.com/fiscality/pfa-vs-srl-alegere-documentata/
Nici contributia pentru concedii si indemnizatii nu este obligatorie, insa aceasta poate deveni obligatorie daca pfa doreste sa beneficieze de indemnizatii pentru concediile medicale. Anaf verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat: 0 evaluări0% au considerat acest document util (0 voturi).

Salvaresalvați ghid pfa 2018 pentru mai târziu.

Din 2018 se depun doar online 13 declarații. Unele sunt obligatorii pentru toate pfa iar altele depind de cateva conditii, respectiv existenta sau nu a salariatilor. Registrele obligatorii pentru societatile comerciale.

Posting Komentar untuk "Registre Obligatorii Pfa 2018"