Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Proiect Reorganizare Anaf 2018

Proiect Reorganizare Anaf 2018

În proiectul publicat noaptea trecută de minister nu se mai vorbește despre acest lucru, cu excepția reducerii numărului de vicepreședinți, de la 4 la 3, și de eliminarea funcțiilor de inspector general și adjunct la antifraudă. Proiectul mai prevede înfiinţarea postului de secretar general adjunct, având în vedere dimensiunile şi complexitatea activităţii aparatului propriu al anaf.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anaf sereorganizează ca urmare a fuziunii prin absorbţie şi preluarea activităţiiautorităţii naţionale a vămilor şi a gărzii financiare. Guvernul a decis, miercuri, reorganizarea anaf, printre măsurile luate fiind suplimentarea cu 1.000 a numărului de posturi și înființarea unei direcții de executare silită cazuri speciale, urmare creșterii volumului activității de. 34 2009 privind organizarea şi funcţionarea ministerului finanţelor publice.

Exclusiv O Eroare A Funcționarilor Anaf Dintr Un Document Intern Dezvăluie O Posibilă Mișcare ținută La Secret Reorganizarea Fiscului
vizitati articolul complet aici : https://www.g4media.ro/exclusiv-o-eroare-a-functionarilor-anaf-dintr-un-document-intern-dezvaluie-o-posibila-miscare-tinuta-la-secret-reorganizarea-fiscului.html
În vederea evitării efectelor negative directe asupra colectării veniturilor bugetare aflate în competența de administrare a anaf ca urmare a întârzierii punerii în aplicare a reformării agenţiei, respectiv alocării deficitare a. Niște informații legate de intențiile de reorganizare transpar din informarea pusă la dispoziție, public, de către sindicatul național al funcționarilor reorganizarea anaf. 33 din normele metodologice de aplicare a legii nr.

Guvernul a decis, miercuri, reorganizarea anaf, printre măsurile luate fiind suplimentarea cu 1.000 a numărului de posturi și înființarea unei direcții de executare silită cazuri speciale, urmare creșterii volumului activității de executare silită.

Proiect de ordonanta de urgenta: Ministerul de finanţe a publicat un nou proiect de reorganizare a anaf care prevede tăierea a 2.000 de posturi neocupate de inspectori şi a 150 de posturi de conducere. Consiliul legislativ a avizat negativ proiectul de ordonanta de urgenta referitor la reorganizarea activitatii agentiei potrivit proiectului de act normativ, in cadrul anaf se infiinteaza directia generala antifrauda fiscala, structura fara personalitate juridica, cu.

74/2013 prevede procesul de reorganizare al anaf si stabileşte cadrul general pentru reorganizarea agenţiei în termen de 30 zile, prin hotărâre a. Reorganizarea agentiei nationale de administrare fiscala (anaf) vizeaza eliminarea a 150 de posturi de conducere si a aproape 2.000 de posturi din structura, potrivit ministrului finantelor publice, florin citu. Reorganizarea anaf va avea efecte negative in colectarea veniturilor bugetare dezbaterea publica privind modificarea hg 520 2013 a.

Restructurare Anaf
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/articole/restructurare+anaf
Anaf sereorganizează ca urmare a fuziunii prin absorbţie şi preluarea activităţiiautorităţii naţionale a vămilor şi a gărzii financiare. În proiectul publicat noaptea trecută de minister nu se mai vorbește despre acest lucru, cu excepția reducerii numărului de vicepreședinți, de la 4 la 3, și de eliminarea funcțiilor de inspector general și adjunct la antifraudă. Proiectul mai prevede înfiinţarea postului de secretar general adjunct, având în vedere dimensiunile şi complexitatea activităţii aparatului propriu al anaf.

Mai mult de atât, cei 104 semnatari cred că reglementările proiectului de lege pentru modificarea oug 74/2013 privind reorganizarea activității anaf sunt incomplete și de natură să afecteze eficiența actului normativ.

Ministerul de finanţe a publicat un nou proiect de reorganizare a anaf care prevede tăierea a 2.000 de posturi neocupate de inspectori şi a 150 de posturi de conducere. Proiectul de anihilare a directiei antifrauda a fost gandit in. Proiect de reorganizare a anaf.

Proiect de reorganizare a anaf. Consiliul legislativ a avizat negativ proiectul de ordonanta de urgenta referitor la reorganizarea activitatii agentiei potrivit proiectului de act normativ, in cadrul anaf se infiinteaza directia generala antifrauda fiscala, structura fara personalitate juridica, cu. 34 2009 privind organizarea şi funcţionarea ministerului finanţelor publice.

Https Static Anaf Ro Static 10 Anaf Informatii R Raport Activitates1 11122020 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
Reorganizarea agentiei nationale de administrare fiscala (anaf) vizeaza eliminarea a 150 de posturi de conducere si a aproape 2.000 de posturi din structura, potrivit ministrului finantelor publice, florin citu. 520/2013 privind organizarea si functionarea anaf. Proiect de ordonanta de urgenta:

Mai mult de atât, cei 104 semnatari cred că reglementările proiectului de lege pentru modificarea oug 74/2013 privind reorganizarea activității anaf sunt incomplete și de natură să afecteze eficiența actului normativ.

Spuneam în postul anterior că există un proiect de reorganizare al anaf. Un nou proiect de ordin privind reorganizarea si functionarea anaf a fost postat de aceasta institutie in sectiunea transparenta legislativa. Informare privind proiectul hotararii de guvern pentru modificarea si completarea hg nr.

Posting Komentar untuk "Proiect Reorganizare Anaf 2018"